Política de privacitat

Can Martí està ubicada al carrer Vila d’Avall 3, 17750 Capmany, (Girona, Espanya)

La política de Can Martí és la de respectar la seva privadesa respecte a qualsevol informació que puguem recopilar mentre expliquem el nostre lloc web. Aquesta Política de Privadesa s’aplica a https://can-marti.cat, en endavant “Can Martí”. Respectem la seva privadesa i ens comprometem a protegir la informació d’identificació personal que ens pugui proporcionar a través del Lloc Web. Hem adoptat aquesta política de privadesa (“Política de Privadesa”) per explicar quina informació es pot recopilar al nostre lloc web, com utilitzem aquesta informació i en quines circumstàncies podrem divulgar la informació a tercers. Aquesta Política de Privadesa només s’aplica a la informació que recopilem a través del Lloc Web i no s’aplica a la nostra recollida d’informació d’altres fonts.
Aquesta Política de Privadesa, juntament amb els Termes i Condicions publicats al nostre lloc web, estableixen les normes generals i polítiques que regulen l’ús del nostre lloc web. En funció de les vostres activitats quan visiteu el nostre lloc web, és possible que us demani que accepteu termes i condicions addicionals.

Visitants del lloc web

Com la majoria d’operadors de llocs web, Can Martí recopila informació que no identifiqui personalment del tipus que els navegadors i servidors web solen disposar, com ara el tipus de navegador, la preferència de l’idioma, el lloc de referència i la data i l’hora de cada sol·licitud de visitants. L’objectiu de Can Martí de recollir informació d’identificació no personal és entendre millor com utilitzen els visitants de Can Martí el seu lloc web. De tant en tant, Can Martí pot publicar informació que no identifiqui personalment en el conjunt, per exemple, publicant un informe sobre les tendències en l’ús del seu lloc web.
Can Martí també recopila informació d’identificació potencialment personal, com ara adreces de protocol d’Internet (IP) per a usuaris connectats i per a usuaris que deixen comentaris a les pàgines del bloc https://can-marti.cat/. Can Martí només revela adreces IP d’usuaris i comentaristes registrats en les mateixes circumstàncies que utilitza i revela informació d’identificació personal tal com es descriu a continuació.

Recopilació d’informació d’identificació personal

Alguns visitants dels llocs web de Can Martí opten per interactuar amb Can Martí de manera que requereixi que Can Martí recopili informació d’identificació personal. La quantitat i tipus d’informació que recull Can Martí depèn de la naturalesa de la interacció. Per exemple, demanem als visitants que s’inscriguin a un bloc a https://can-marti.cat/ que proporcionin un nom d’usuari i una adreça de correu electrònic.

Seguretat

La seguretat de les vostres dades personals és important per a nosaltres, però recordeu que no hi ha cap mètode de transmissió a través d’Internet ni un mètode d’emmagatzematge electrònic. Tot i que ens esforcem a utilitzar mitjans acceptables comercialment per protegir les vostres dades personals, no podem garantir la seva absoluta seguretat.

Enllaços a llocs externs

El nostre servei pot contenir enllaços a llocs externs que no siguin operats per nosaltres. Si feu clic en un enllaç de tercers, sereu dirigits al lloc de tercers. Us aconsellem que reviseu la Política de privadesa i els termes i condicions de cada lloc que visiteu.
No tenim cap control i no assumim cap responsabilitat pel contingut, les polítiques de privadesa o les pràctiques de cap lloc, productes o serveis de tercers.

https://can-marti.cat/ utilitza Google AdWords per al remàrqueting.

https://can-marti.cat/ utilitza els serveis de remàrqueting per anunciar-se en llocs web de tercers (inclòs Google) a visitants anteriors del nostre lloc. Podria significar que fem publicitat a visitants anteriors que no han completat una tasca al nostre lloc, per exemple, mitjançant el formulari de contacte per fer una consulta. Es podria donar forma a un anunci a la pàgina de resultats de la cerca de Google o a un lloc de la Xarxa de Display de Google. Els venedors de tercers, inclòs Google, utilitzen cookies per publicar anuncis en funció de les visites anteriors d’algú. Per descomptat, totes les dades recollides s’utilitzaran d’acord amb la nostra pròpia política de privadesa i la política de privadesa de Google.
Podeu definir preferències sobre com us fa publicitat Google mitjançant la pàgina Preferències d’anuncis de Google i, si voleu, podeu optar per publicitat basada en interessos completament mitjançant la configuració de galetes o mitjançant un complement del navegador de manera permanent.

Estadístiques agregades

Can Martí pot recopilar estadístiques sobre el comportament dels visitants al seu lloc web. Can Martí pot mostrar aquesta informació públicament o proporcionar-la a altres. Tanmateix, Can Martí no revela la vostra informació d’identificació personal.

Canvis de la política de privadesa

Tot i que és probable que la majoria de canvis siguin menors, Can Martí pot canviar la seva Política de privadesa de tant en tant, i a discreció de Can Martí. Can Martí encoratja els visitants a revisar freqüentment aquesta pàgina per si hi ha canvis a la seva política de privadesa. L’ús continuat d’aquest lloc després de qualsevol canvi en aquesta Política de privadesa constituirà l’acceptació d’aquest canvi.