Condicions

CONDICIONS DE CONTRATACIÓ:

Can Martí consta inscrita en el Registre de Turisme de la Generalitat de Catalunya amb el núm. HUTG-025369.

Aquest allotjament es lloga integrament i com a mínim per a dues nits, amb excepció de Ponts, Festius o dates senyalades com ara Setmana Santa, Nadal o Cap d’Any entre altres, en que el mínim requerit serà de tres nits o fins i tot de quatre nits, depenent del calendari. Durant el mesos de juliol i agost, es lloga per setmanes o quinzenes, amb un mínim de 7 nits.

Aquest allotjament té capacitat per a sis places més una plaça addicional de bressol o llit petit supletori per a infants.

S’accepten animals de companyia, una per grup i estada (consultar condicions).

PROCEDIMIENT DE RESERVA:

Una vegada concretades les condicions de la reserva (dates disponibles, horaris, nombre d’ocupants, infants, mascotes, etc ) caldrà formalitzar-la mitjançant un avançament del 40% del preu total d’estada, que s’haurà d’ingressar com a paga i senyal en el compte bancari que es facilitarà. L’ import resultant així com la taxa turística s’hauran d’abonar a l’arribada i a l’entrega de claus.

CONDICIONS DE CANCEL.LACIÓ:

D’acord amb el DECRET 159/2012, de 20 de novembre, d’establiments d’allotjament turístic i d’habitatges d’ús turístic, s’ aplicaran les següents condicions de cancel·lació:

  • Si la cancel·lació es produeix dins els deu dies anteriors a la data d’arribada, pot donar lloc a les següents penalitzacions:
  1. Reserva per dos o menys dies, el 50% del preu total d’estada.
  2. Reserva per més de dos dies i fins a set dies, el 35% del preu total d’estada.
  3. Reserva per més de set dies, el 25% del preu total d’estada.
  • Tota reserva confirmada pot ser cancel·lada sense cap tipus de penalització, sempre i quan es faci abans dels deu dies anteriors a la data d’arribada.